Slapen

Een warm buikje met de elektrische (baby) kruik zonder heet water geknoei!

De Soozly elektrische babykruik is super fijn en eenvoudig in gebruik. Het enige wat je nog hebt is een stopcontact. We hebben ze allemaal zien staan op de lijst voor de kraamhulp, twee kruiken om de eerste weken het bedje voor te verwarmen en je baby warm te houden tijdens het slapen. En heel eerlijk ookal wist ik dat het niet zo makkelijk kon gebeuren vond ik die flessen met kokend water (ouderwetse kokend waterkruik) doodeng naast mijn baby. Ondanks dat mijn zus een heel mooie stofje eromeen had gemaakt. Het schijnt heel veilig te zijn hoor, maar mijn gevoel zei iets anders. Een week na de bevalling, toen de kraamverzorger het huis uit was zijn wij toch maar op zoek gegaan naar iets anders.

Ik kwam de Soozly elektrische babykruik, wat een uitvinding. De kruik is binnen 8 minuten verwarmt en geeft daarna nog uren lang warmte. Het enige nadeel vind ik dat de kruik wel voldoende afgekoeld moet zijn voordat het zichzelf weer tot de maximum temperatuur krijgt. Bij een hele kleine baby in de winter wil je dit namelijk nog wel eens vaak doen. De oplossing was voor mij om er twee te kopen zo had je voldoende tijd om het bedje lekker warm te houden.

Waar de kruik nu ligt? Bij mij in bed, ik vind het namelijk heerlijk om een voorverwarmt bed te hebben en mijn dochter heeft Snoozly niet meer elke dag nodig. Samen zullen we alles delen toch? ;).