Mom

Bevallen, ontzwangeren en haaruitval

Afgelopen maandag, 3 maanden na mijn bevalling, was een spannende dag. Mijn eerste werkdag en onze mini voor de tweede keer wennen op het kinderdagverblijf.

Wat doe je aan op zo’n dag? Ik bedoel, je wilt er toch goed uit zien en je buik die zeker nog niet terug in shape is een beetje verbergen? Het werd een jurkje met een panty. Daar voel ik mijzelf nu eigenlijk het fijnst in. Mijn broeken zitten nog steeds niet helemaal lekker en de meeste van mijn favorieten broeken pas ik nog niet.

Badkamer
Ik had er inmiddels zin in; haren wassen & fohnen, weer lekker in de make-up, leuke kleding aan en weer even geen mama zijn en aan het werk :).
Tijdens het haren kammen, had ik het nog niet helemaal door totdat ik naar mijn borstel keek en deze helemaal onder de haren zat. Ik haalde mijn hand door mijn haar en daar gingen weer een paar plukken haar. Oh ik was dit echt even vergeten van mijn vorige zwangerschap, HAARUITVAL :(. Bedankt ”ontzwangerhormonen” & doei haar.

Ik had het eigenlijk direct na mijn bevalling moeten doen maar inmiddels ben ik begonnen met vitamine slikken voor mijn haar. Ik gebruik hiervoor van Davitamon Haar huid en nagels vol met multivitamines & mineralen.

Davitamon Huid Haar Nagels ondersteunt gezond haar, een stralende huid en mooie sterke nagels. De tabletten bevatten foliumzuur (100% van de ADH) en zink (50% van de ADH). Zo is Davitamon Huid Haar Nagels:
• Goed voor de conditie van huid, haar en nagels (zink)
• Goed voor collageenvorming, wat belangrijk is voor een stevige huid (vitamine C)
• Goed voor behoud van sterke en glanzende haren (vitamine B8 en zink)