Baby

Leren lopen met de beste loopwagens

De onderstaande 3 loopwagens hebben wij persoonlijk getest met onze dochter en zoontje. Ze hebben allemaal voor en nadelen. Benieuwd welke keus jullie maken!

  1. Little Dutch loopwagen vintage
    Onze mini heeft de Vintage loopwagen van Little Dutch gekregen voor zijn 1e verjaardag. Door de remoptie op de wielen rolt hij niet weg. Je kan de rem steeds meer eraf halen zodat je kleintje met steeds minder tegendruk kan leren lopen. Zo kan hij gecontroleerd leren lopen. De wagen kiept ook niet om waardoor ze gemakkelijk vanuit zit zichzelf kunnen optrekken. Onze loopwagen ligt inmiddels vol met allemaal dino’s en dieren of andere dingen die hij tegenkomt in het huis wat hij graag mee wilt nemen in zijn loopkarretje. Ook is deze kar al helemaal te leuk als decoratie op je babykamer of huiskamer.
  2. Vtech 2 in 1 Baby walker
    Deze loopwagen is veel in 1. Wat als je het ons vraagt echt een musthave is voor een goede loopwagen is een snelheidsregelaars, net zoals de little dutch loopwagen vintage heeft deze ook een remoptie.
    Ook kan je het activiteitenpaneel eraf halen zodat je kindje hier ook nog op de grond gemakkelijker mee kan spelen. Met licht en geluid.
    Ohja en je kan deze ook inklappen zodat hij gemakkelijker in de kast past :).
  3. Little dutch blokkenkar
    Leuke kar met mooie blokken waar je eindeloos mee kan bouwen. Om echt te leren lopen vonden wij hem niet zo stevig. Als je kindje te veel leunt klapt hij naar beneden. Wij legde gewichten (dumbbells) zodat de kar wat zwaarder werd en daardoor ook geschikter was voor de eerste stapjes. Hierdoor liep ze wat rustiger en gecontroleerder achter de kar en klapte hij minder snel om als ze zichzelf wilde optrekken vanaf de grond.