Weg met darmkrampjes, hallo happy baby!

Krampjes krampjes krampjes, alle baby’s hebben er last van.

Urenlang, duizenden stappen hebben wij samen met de baby gelopen om te vechten tegen de buikkrampjes. Op onze arm, buik tegen buik. Warmte verlaagt namelijk de pijn. Zo intens zielig om je baby pijn te zien hebben. Je leest er veel op internet over en er zijn verschillende dingen die je baby kunnen helpen. Wij hebben verschillende dingen geprobeert. Je leest er heel veel over en er zijn verschillende middelen die je hierbij kunnen helpen. Je kan verschillende wijzigingen doen in je voeding of bijvoorbeeld met warmte de pijn verlichten. Wij hebben eerst het laatste geprobeerd als eerste stap. Wij wilde namelijk niet direct van voeding wijzigen (ieder zijn eigen keus en situatie natuurlijk!).

Ik kwam de KipKep Woller tegen op internet, wanhopig als ik was direct besteld en nu hopen dat het werkte. Het is eigenlijk een ‘gewone’ pittenzak maar dan in een zacht en handig jasje. De vorm zorgt er namelijk voor dat de Woller goed blijft liggen op het buikje van je baby. Zo maakt de Woller de krampjes draagelijker voor de baby met als resultaat NACHTRUST! De Woller kan je eenvoudig opwarmen in de magnetron.

Zelf zegt KipKep dat je de Woller ook als koudekompres (uit de vriezer) kan gebruiken. Bijvoorbeeld als je als moeder last hebt van stuwing. Dit hebben wij zelf (helaas) nog niet getest.